Linkgyűjtemény
Új Linkek
Toplista
Link Ajánlás
Submit Link
Kategória Ajánlás
Magunkról
Szabályzat
Jogi Nyilatkozat
Gyakran Feltett Kérdések (FAQ)
További Partnerek
Oldaltérkép
Médiaajánlat
 
Linkelő linkgyűjtemény
Nálunk mindent eladhat, autóját, ingatlanját, szolgáltatását, termékeit, népszerűsítheti honlapját! Mindezt olcsón, hatékonyan, és egyszerűen! Regisztráljon, és töltse fel hirdetését! A többit bízza ránk! Hirdetésszervezés
DívaTech - Tech Magazin Nőknek!
 
   
 
Linkek ABC sorrendben
0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 
  Linkgyűjtemény - Gazdaság - Üzleti Tanácsadás  
 
Üzleti Tanácsadás (41)
Adattárház és üzleti intelligencia tanácsadás
Adattárház tervezéssel és bevezetéssel, döntéstámogató rendszerek építésével kapcsolatos tanácsadási szolgáltatások. Üzleti intelligencia rendszer bevezetési konzultáció, adattárház projektvezetés és minőségbiztosítás, szakterületi üzleti intelligencia és vezetői információs rendszer építés. Tanfolyamok: Adattárház projektvezető képzés és üzleti intelligencia oktatás Excel felhasználóknak
http://www.biprojekt.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
adojogasz.hu - APEH ellenőrzés, adó ellenőrzés
Mi felvállaljuk az adózással, adóellenőrzéssel kapcsolatos megbízások nehéz feladatát.

Munkánk során ügyfeleink érdekeit a legfelsőbb jogorvoslati fórumokig kívánjuk – tudásunk, gyakorlatunk, tapasztalatunk alapján – érvényesíteni.

APEH ellenőrzés, adó ellenőrzés, vagyonosodási vizsgálat
http://www.adojogasz.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Adózás információs portál
Sokakat érintő adózási kérdések: hogyan adózunk ingatlan eladása után, mennyi szja fizetendő az ingatlan bérbeadása esetén? Mit tekint az APEH kamatnak? Mi az osztalék után fizetendő adózás kulcsa? Milyen az adózása az egyéni vállalkozóknak?
http://www.adozas.eu Részletek  
PageRank: 2 Hibabejelentés  
Beruházás és fejlesztés - támogatás, pályázat segítségével
Új pályázatok, pályázati hírek, tanácsadás pályázatokhoz - Segítünk Önnek pályázati támogatások elnyerésében! Ha a pályázat összeállításában nincs tapasztalata, Önnek szakértőre van szüksége van szüksége, aki segít eligazodni a támogatási és az azt kiegészítő forráslehetőségek között, és sikerre viszi projektjét a tervezéstől egészen a projekt zárásáig. Ebben lehet az Ön hozzáértő partnere a palyazatesfejlesztes.hu üzemeltetője, az InnoConsult Group Hungary Kft.
http://palyazatesfejlesztes.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
CP PRO Consult-X Kft. - VIP Assistance
Cégünk, a CP PRO Consult-X Kft. teljes körű gazdasági tanácsadással foglalkozik cégek és magánszemélyek részére. Székhelyszolgáltatások, támogatási tanácsadás, és számos egyéb személyre szabott szolgáltatással várjuk!
http://www.jogestamogatas.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
DocuWorld Dokumentumkezelés és Iratkezelés Portál
A DocuWorld egy független szakmai portál, amely a dokumentumkezeléssel, iratkezeléssel kapcsolatosan ad ingyenes tanácsokat, információkat.
Iktatás, iktató rendszerek, archiválás, irattározás, munkafolyamattámogatás, workflow, hatékony ügyintézés, ügyféllojalitásnövelés.
Minden egy helyen!
http://www.docuworld.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Dokumentum tárolás, irattárolás, bértárolás
A DocuDepo a 20 éves dokumentumkezelési tapasztalattal rendelkező Bravogroup cégcsoport tagjaként a Bravogroup Rendszerház Kft-én belül működik harmadik éve. Az 1980-as évek közepén kezdte meg irodatechnika tevékenységét, s azóta folyamatosan a piac vezető szereplői közé tartozik."Önnek probléma? Nekünk kreatív innováció!" Megoldjuk iratainak intelligens tárolását, kezelését.
http://www.docudepo.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Dr. Tóth K. Zoltán ügyvéd
http://www.drtoth.eu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Economsol Kft.
Economsol Kft. - Cégvezetés felsőfokon
Annál hasznosabbat senki nem tehet cégével, minthogy értékének növelésére koncentrál. Mi ebben segítünk!
http://economsol.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
Euro-Trade Services Bt.-Komplex Üzleti Tanácsadás Önnek!
Az Euro-Trade Services Bt. komplex üzleti megoldásokat kínál alapvetően kis és középvállalkozások számára, elősegítve értékesítési lehetőségeiket, a fokozottabb külpiaci jelenlétet. Hozzájárulunk gazdálkodásuk hatékonyságának javításához, megteremtve a piac igényeihez való rugalmasabb alkalmazkodás és fejlődés lehetőségeit
http://www.euro-trade.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
Felszámolás
Felszámolás esetén a problémás házipénztár, illetve a könyvelésben szereplő, de a valóságban nem létező vagyontárgyak (eszközök, készletek stb.) Amennyiben ezek nincsenek meg vagy hiányosak, úgy a felszámolás nem folytatható le törvényesen és, ha ezt a felszámoló biztos észleli, akkor nemcsak jogosult, hanem kifejezetten kötelezett büntető feljelentés megtételére. Amennyiben a társaság (volt) képviselője a felszámolás során nem működik együtt a felszámolóval, úgy ő, mint magánszemély.
http://cegproblemak.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
FH Development Kft. - A megtérülő fejlesztések szakértője
Társaságunkat azért hoztuk létre, hogy támogatni tudjuk a hozzánk forduló vállalkozásokat fejlesztési terveik megvalósításában. Szolgáltatási portfóliónkat úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleinket a fejlesztési ötlet megfogalmazásától kezdve, a lehetséges finanszírozási források felkutatásán és elérhetővé tételén keresztül a projektmenedzsment feladatok elvégzéséig el tudjuk kísérni.
http://fhdevelopment.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
Forte Communications Kft.
Cégünk, a Forte Communications Kft. 2008 óta foglalkozik vállalatok kezelésével. Legyen szó PR-ről, marketingkommunikációról, kiadványok szerkesztéséről, cégünk teljes körű szolgáltatásokat nyújt vállalkozások számára. Tekintse meg oldalunkat a részletekért!
http://www.fortecom.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
GKF Development Kft – A pályázatíró partner
Ingyenes pályázati audit szolgáltatásunk keretében felmérjük, hogy egy vállalkozásnak/szervezetnek milyen területen érdemes fejlesztenie. A pályázati tanácsadás keretében közösen megtaláljuk a legoptimálisabb uniós vagy hazai pályázati forrásokat, amelyek lehívását sikerdíjas pályázatírás szolgáltatásunk biztosítja. Kivitelező és projektmenedzser partnereink között megkeressük a legjobb ajánlatot.
http://gkf.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
Innogrant Consulting Kft.
„Cégünk meghatározó szerepet tölt be a kutatás-fejlesztési és innovációs projekt-tanácsadói piacon, hídképzőként, stratégiai együttműködésben a piac más szolgáltatóival.”

Kutatás-fejlesztés és innováció magas fokon

Innovációs pályázatok, projekt menedzsment ill. ezekkel kapcsolatos tanácsadás.
http://www.innogrant.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
Innovációs járulék
Az innovációs járulék fizetése kötelező teher, viszont lehetséges, hogy a munkaszervezet ezt a saját javára fordíthassa. Az Esti Kornél Nonprofit Kft. az innovációs járulék terhére megvalósítható fejlesztési lehetőségeket kínál. Olyan partnereket keres, akiknek a törvényi előírásoknak megfelelő, innovációs járulék befogadására törvényileg felhatalmazott szolgáltatóra van szükségük.
http://www.meresek.hu Részletek  
PageRank: 2 Hibabejelentés  
Invisible Magánnyomozó Iroda Budapest
Az INVISIBLE magánnyomozó Budapesti irodát azzal a céllal alapítottuk, hogy magasabb szintre emeljük a magyarországi magánnyomozást. Munkatársaink kivétel nélkül több éves tapasztalattal rendelkeznek nyomozati területeken.
http://invisible.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
ISO 9001 minőségirányítási rendszerek
A minőség: azt nyújtani a vevőnek amit akar, ahol és amikor akarja, folyamatosan, és megfelelő árért. Leegyszerűsítve: minőség az, ha a vevő jön vissza és nem a termék. Az ISO 9000-es szabványsorozat rendszerszabvány, ami azt jelenti, hogy előírásai nem a termék meghatározott tulajdonságait határozzák meg, hanem a szervezet működésének egészét átszövő minőségirányítás elveit fektetik le.
http://isofelkeszito.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
KAIZEN PRO Oktató és Tanácsadó Kft.
Cégünk lean tanácsadással és oktatással foglalkozik. Célunk, hogy a hazai gyártó és szolgáltató cégeket megismertessük a lean módszertannal, hogy csökkentsük a költségeiket és ezáltal növeljük a nyereséget, és a versenyképességet.
http://kaizenpro.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
KKV magazin
Hasznos tippek az üzleti élet hétköznapjaira. Kiemelt témák: marketing, reklám, személyügy, pénzügy, pályázatok, üzleti terv
http://www.kkvmagazin.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Lapozás:   41 találat Előző oldal 1 / 3
 
     
 
 
SEO / SEM Kvíz
PageRank Google Kijelző
Linknépszerűség
Tört Linkek
Meta Tag Ellenőrző
Multi PageRank Ellenőrző
Oldal PageRank Ellenőrző
Domain Kora
SEO / SEM Szótár
Domain Ellenőrzés
 
 
0
0
0
3
41
203
978
2675
971
155
1629
 
2008-2014 © LinkUnderground.hu
Minden jog fenntartva!
Linkgyűjtemény, Linkkatalógus, Free Web Directory, Seo, Pagerank, Toplista


About Thumbshots thumbnails

A Google (TradeMark) és PageRank (TradeMark) a Google Inc. Mountain View CA, USA bejegyzett védjegyei, tulajdonai.


RSS - Új Linkek  - Új Linkek RSS - Toplista  - Toplista


4brainz - webdesign & development