Linkgyűjtemény
Új Linkek
Toplista
Link Ajánlás
Submit Link
Kategória Ajánlás
Magunkról
Szabályzat
Jogi Nyilatkozat
Gyakran Feltett Kérdések (FAQ)
További Partnerek
Oldaltérkép
Médiaajánlat
 
Linkelő linkgyűjtemény
Nálunk mindent eladhat, autóját, ingatlanját, szolgáltatását, termékeit, népszerűsítheti honlapját! Mindezt olcsón, hatékonyan, és egyszerűen! Regisztráljon, és töltse fel hirdetését! A többit bízza ránk! Hirdetésszervezés
DívaTech - Tech Magazin Nőknek!
 
   
 
Linkek ABC sorrendben
0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
 
  Linkgyűjtemény - Oktatás / Tanfolyamok - Online tanfolyamok  
 
Online tanfolyamok (21)
Beszéd centrikus angol tanulás online!
Véleményem szerint az angol tanulás alapja a nyelvi készségek fejlesztése, az értett nyelvi elemek értése és használata, nem pedig a nyelvtani szabályok, szavak magolása, illetve a fordítás, mert azok nem fejlesztenek semmilyen készséget és hátráltatják a tanulást. A legfontosabb a négy alap készség: hallás utáni megértés, beszéd, olvasás, írás fejlesztése. Továbbá fontos az automatizmus kialakítása természetese tanuláson keresztül. Akkor hatékony egy angol tanfolyam, ha 100%-ban angolul folyik.
http://angol-tanulas.com Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
Blog készítés
Ha most az jár az eszedbe miért kell neked olvasnod a blog készítésről, amikor blogot már az ovisok is tudnak készíteni, akkor akár igazad is lehetne, sőt igazad is van. De ha Te nem csak hobbiból akarsz blogot készíteni, vagy szerkeszteni egy weboldalt, hanem azért, hogy profitot hozzon, akkor azért többet kell tudnod, mint csupán azt, hogy megírsz egy blogot, elkészítesz vagy csináltatsz egy szuper kinézetű weboldalt. Kell egy recept. Így vagy úgy ismerned kell, azt a 7 pontot amivel a blog
http://peterson.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
Ingyen Angol
Rendhagyó igék, igeidők, elöljárószók, melléknév fokozás, szenvedő szerkezet, gerund, past, present és future tense, dalszövegek, himnuszok.
http://www.ingyen-angol.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
Ingyen angol
Ingyenes angol nyelvoktató magazin, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt. Az oldalon mindenki otthon önállóan fejlesztheti angol tudását. Feladatok elérhetőek minden korosztály számára. A gyermekeknek nyelvi játékok, a felnőtteknek számtalan érdekes cikk, olvasmány található itt. Minden angolul, egy csipetnyi magyarral.
http://www.openwingsenglish.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
INGYEN online varrótanfolyam!!!!!!!!!
Korszerű internetes oktatás azoknak, akik varrógépet eddig csak messziről láttak!! VARRÁS OKTATÓ VIDEÓ SOROZAT INGYEN!! http://www.varrohaz.hu/main.php?menu=onlinevarrotanfolyam Igen, ez tényleg ingyenes, se előtte, se utána nem kell fizetned semmit. A tanfolyam a varrógép kezelését és helyes használatát mutatja be videókon keresztül. Ezen kívül tartalmazza egy tűpárna szabásmintáját és ennek elkészítését is bemutatjuk. A videók segítségedre lesznek abban, hogy a varrás alapvető fogásait helyese
http://www.varrohaz.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Játékos matematika
Minden diáknak a matematika okozza a legnagyobb gondot. Itt a segítség! Mindenki számára érthető magyarázatokkal, ábrákkal, játékos, változatos feladatokkal könnyítjük meg a gyakorlást!Ha az Ön gyermeke is szeretne jobb lenni matametikából és Ön sem szeretné pénzét fölösleges próbálkozásokra költeni, akkor látogasson el oldalunkra és nézzen bele a matematika oktató DVD-k egyikébe.
http://www.matek.info Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Kisvállalkozók Országos Szövetsége
A KISOSZ kereskedőket, vendéglátósokat hírekkel és szolgáltatásokkal látja el. Veszprém megyei szervezet Közép-dunántúli régiós feladatokkal. Regisztrált vállalkozóknak egyedi szolgáltatások. Keresett szakmákban végez felnőttképzést minden érdeklődőnek alapfoktól a felsőfokig egyedi órarenddel.
http://www.kisosz.net Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Lingbird - Nyelvtanulás korlátok nélkül
Lingbird - Nyelvtanulás korlátok nélkül: egyéni angol, spanyol oktatás külföldi munkavállalóknak, nyelvvizsgára készülőknek, lelkes nyelvtanulóknak. Kötetlen nyelvórák interneten keresztül, online. A felkészüléshez ingyenes szintfelmérőt, egyénre szabott, egyedi tananyagot, rugalmas időbeosztást biztosítunk. A siker érdeklében a legfontosabb a tanítványok kényelme, a képzettségi szintnek megfelelő oktatás.
http://www.lingbird.com Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
Magabiztosság hiányának kezelésére: online önbizalom tréning
Nincs önbizalmad? Akkor csináld végig webes magabiztosság tréningünket, ahol rádöbbensz arra, hogyan élheted végre normális életed. Fel sem tudod fogni, hogy mennyi esélyt elszalasztottál magabiztosságod hiánya miatt. Ennek most vége lehet, ha teszel érte. Ez a közel 3 órás oktatás online nézhető videókból, letölthető munkafüzetből áll, továbbá letöltheted az előadás diasorát is. Bónuszként átvehetsz egy CD lemezt, derűlátó megerősítésekkel.
http://www.onbizalom.info Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
Netes matematika
A suli szinte minden tárgya létfontosságú a diákok számára, de az egyik legjelentősebb a matematika, amire a legtöbbször szükség lehet. A matematika viszont sokak számára nem érthető, ezért nem tudják értelmezni első alkalommal a suliban. Napjainkban viszont jobb esetben támaszkodni lehet az internetre. Nem jelent problémát, hogyha plusz magyarázásra van szükség. A matematika feladatokkal honlapunk segítségével szabadidőben is könnyen matekozhat a diák.
http://www.matek-online.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
Nyelviskola Érden - BPerfect Nyelvstúdió
Nyelviskola Érd központjában közvetlenül a Stop.Shop-pal szemben! Érettségire nyelvvizsgára felkészítő, általános - szakmai nyelvtanfolyamok angol, német, olasz, spanyol nyelvekből! Kiváló megközelíthetőség, parkolási lehetőség van!
http://www.erdinyelviskola.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
Oktató videó és tanfolyam - Videotanfolyam.hu
Weboldalunkon számos ingyenes és megrendelhető oktató videó közül választhatsz: AutoCAD, Excel 2003 és 2007, CorelDRAW X4, Fireworks CS3, billiárd, tánc, Mondd ki szépen!.
http://videotanfolyam.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Online angol
Tanuljon angolul az interneten! Angol tesztek, hanganyagok, videók tanári segítség.
http://www.onlineangol.eu Részletek  
PageRank: 1 Hibabejelentés  
Online német portál - Német nyelvtanulás pont
Német nyelvtani szerkezetek táblázatos összefoglalója, azonnal kiértékelődő, folyamatosan bővülő tesztek, német nyelvvizsga összehasonlítások, német nyelvtanár és nyelviskola ajánló, egyéb nyelvtanulást segítő anyagok gyűjteménye.
http://online-nemet-portal.hu Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
PC Egyszeregy
számítógép használat, pc gyorsítás, javítás, számítógép építés
http://www.pcegyszeregy.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
SkypeSuli.hu
SkypeSuli.hu az első online oktatói adatbázis.
http://www.skypesuli.hu Részletek  
PageRank: 3 Hibabejelentés  
Tárgyalástechnika
Minden, ami a tárgyalásokkal kapcsolatos. Metakommunikáció, tippek, gesztikulációk, a tárgyalások felépítése, ügyféltípusok, stb.
http://targyalastechnika.blog.hu Részletek  
PageRank: 1 Hibabejelentés  
Tőzsdeguru
Amennyiben te is azok közé tartozol, akik már belevágtak a tőzsdézésbe, azonban már a rajtnál megakadtál, valószínűnek tartom, hogy nem megfelelő stratégiát próbáltál meg. Ennek hiányában a tőzsdén diadalt ne várj, még ideiglenesen sem, a hosszú távú, huzamosabb sikerről nem is szólva.
Tanulj meg egy olyan stratégiát, amely a kevés tapasztalattal rendelkező tőzsdei kereskedőket is viszonylag gyorsan sikerrel jutalmazza. Fejlődj a tozsdeguru.com közreműködésével.
http://tozsdeguru.com Részletek  
PageRank: 0 Hibabejelentés  
webgimi
Rengeteg érettségi tétel, webgimi, irodalom, magyar, nyelvtan, matematika, fizika, történelem, biológia
http://www.webgimi.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
WordPress oktatás, weblap-weboldal készítés tanfolyam
Hatékony weblapot szeretnél, de nem tudsz programozni? Nem értesz a tartalomkezelő rendszerekhez sem? Akkor sincs gond! Látogass el honlapomra, ahol a weboldal készítés tanfolyam alatt megtanulod elkészíteni saját weboldaladat! Az online WordPress oktatás során videók segítségével sajátíthatod el a WordPress honlapszerkesztés fortélyait. WordPress tanfolyam kezdőknek!
http://wordpress.video.hu Részletek  
PageRank: 4 Hibabejelentés  
Lapozás:   21 találat Előző oldal 1 / 2
 
     
 
 
SEO / SEM Kvíz
PageRank Google Kijelző
Linknépszerűség
Tört Linkek
Meta Tag Ellenőrző
Multi PageRank Ellenőrző
Oldal PageRank Ellenőrző
Domain Kora
SEO / SEM Szótár
Domain Ellenőrzés
 
 
0
0
0
3
41
203
978
2675
971
155
1629
 
2008-2014 © LinkUnderground.hu
Minden jog fenntartva!
Linkgyűjtemény, Linkkatalógus, Free Web Directory, Seo, Pagerank, Toplista


About Thumbshots thumbnails

A Google (TradeMark) és PageRank (TradeMark) a Google Inc. Mountain View CA, USA bejegyzett védjegyei, tulajdonai.


RSS - Új Linkek  - Új Linkek RSS - Toplista  - Toplista


4brainz - webdesign & development